O mojí osobě
Ing. Miroslav Ezechel
Systému kritických bodů - HACCP se věnuji již od roku 1997 současně s nabytím platnosti zákona o potravinách a prováděcích předpisů k tomuto zákonu. Zpočátku jsem pomáhal se zavedením systému HACCP především výrobcům pekařských a cukrářských výrobků, neboť celý můj profesní život po absolvování VŠCHT v Praze je spojen právě s tímto oborem.
Postupně byla legislativa HACCP rozšiřována na výrobce pokrmů a nakonec pak na prodejce potravin. Moje služby jsem proto analogicky rozšířil i pro tyto obory činnosti.
Za celou dobu vykonávání služeb jsem prošel mnoha školeními a kurzy nejen k systémům HACCP, ale i dalším systémům týkajícím se bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin.
Postupně byla legislativa HACCP rozšiřována na výrobce pokrmů a nakonec pak na prodejce potravin. Moje služby jsem proto analogicky rozšířil i pro tyto obory činnosti.
Za celou dobu vykonávání služeb jsem prošel mnoha školeními a kurzy nejen k systémům HACCP, ale i dalším systémům týkajícím se bezpečnosti a zdravotní nezávadnosti potravin.